Duurzaamheid

Een beter milieu begint bij Koetsier installatietechniek BV! Bijvoorbeeld door het installeren van apparatuur die van grote invloed is op uw energieverbruik. Wij installeren wtw-systemen (warme lucht hergebruiken i.p.v. afvoeren) en verzorgen installaties met warmtepompen (energie uit de grond!) Maar ook zonne energie wordt door ons geplaats. Met deze systemen kunt u tot wel 40% besparen op uw energieverbruik en dus ook op uw energierekening.

De eisen voor energiebesparing zijn de laatste jaren vele malen hoger geworden. Vloerverwarming is daar een goed voorbeeld van. De laatste jaren wordt dit al bijna standaard toegepast in de woningbouw om reden dat het comfortabel is en een positief effect heeft op de EPN door de lage temperatuur. De energieprestatienorm is op dit moment 0,4 en zal de komende jaren verder naar beneden worden vastgesteld. Om aan deze eis te voldoen is een aantal installatie- technische aanpassingen nodig.

Er moet dan gedacht worden aan:

  • Zonne-energie t.b.v. warmwater
  • Zonne-energie t.b.v. elektra
  • Warmtepomp t.b.v. verwarming en warmwater
  • Warmte-terugwininstallatie voor ventilatie
  • LED verlichting

Voor al deze installatie technische oplossingen kunt u bij ons terecht. Goed voor uw portemonnee en goed voor het milieu!